Carnaval 2018

De Prins Carnaval en de Adjudant van het Keunedarp zijn weer bekend. De Beuseberger carnavalscommissie is inmiddels bezig met de eerste voorbereidingen voor aankomend carnavalsseizoen.

Het gekozen thema is deze keer: Olympische winterspelen

We zijn van plan een mooie Jamaicaanse bobslee op de wagen te bouwen en de loopgroep willen we ook een Jamaicaanse uitstraling geven met mooie kleuren en rastapetjes.

De opkomst vorig jaar was van jong en oud wederom echt geweldig en zo was ook het resultaat: we behaalden maar liefst voor het tweede jaar op rij de publieksprijs! We hopen uiteraard nu ook weer op een mooie grote enthousiaste loopgroep voor bij de wagen.

Hierbij een oproep aan alle BV-leden: kinderen, tieners en volwassenen om met de buurtvereniging deel te nemen aan de carnavalsoptocht van Keunedarp op zaterdagmiddag 10 februari 2018. Heb je zin om zelf deel te nemen aan de optocht of willen jouw kinderen deelnemen, dan zou het mooi zijn als je ook komt helpen met het bouwen van de wagen of met het eventueel maken van de andere benodigdheden voor dit thema.

Meteen vanaf de eerste week in januari wordt er op dinsdag- en op donderdagavond gebouwd aan de wagen in de werkplaats bij Loonbedrijf Markvoort, waar we vanaf 19:00 uur aanwezig zijn.

Voor aanmelden of meer informatie kun je bellen met: Harry Ebrecht 0573 22 16 77 / 06 30 62 09 86 of mailen naar harryebrecht@kpnmail.nl Opgave het liefst per mail, dan kunnen we ook weer de nodige informatie betreffende de deelname naar je terug mailen. Wanneer je toch al weet dat je wilt deelnemen, geeft dit dan nu al door en wacht a.u.b. niet tot het laatste moment! In verband met inventarisatie van het benodigde materiaal is het van belang dat we vroegtijdig weten hoeveel personen er willen meedoen!

Namens de Carnavalscommise graag tot ziens en Alaaaaf!

Geplaatst in Carnaval