Motortoertocht 30 augustus

Dag Motorvolk!! Ja het is weer zover. Na een aantal motorloze jaren in de buurtvereniging is het weer zover. Zondag 30 augustus willen we weer een grandioze rondtour maken met motoren. We denken richting het noorden te rijden, sowieso bij Junne over de Vecht. Kneitertje mooi daar!
De route zal ongeveer 180 km zijn met de gewoonlijke pitstop om de innerlijke mens te verzorgen met vocht en voedsel. De rit zal met weinig verkeersdrempels zijn, soms lange halen met flauwe bochten, en voor de fun natuurschoon met kort draaiwerk, schaduw van bomen, het glinsteren van de zon in de kanalen, groene weilanden van agrariërs en pittoreske dorpjes. Dus een zeer afwisselende rijtoer. Belangrijk: Rijtempo zal voor iedereen bij te benen zijn!
Dussss extra reden om je gemotoriseerde stalen ros uit het stof te halen, af te tanken (onderweg liever niet, kost allemaal rijtijd🤪) bandjes op te pompen en zorgen voor een betje ollie aan de peilstok. Zoals het bij motorvolk de gewoonte is, is iedereen welkom en neem vooral een introducé mee dit kan als zelfstandige rijder of als duozitter. Welk voertuig je berijdt maakt niet uit als er maar gashendel en een kenteken op zit. Voor degene die op/met navi rijdt en die dit leuk vindt is de route te verkrijgen als .GPX bestand.
Heb je zin om mee te rijden meld je dan even aan bij Henk Beldman 06-10970651 of Wim Jansen 06-53355972 we nemen je dan op in een groepsapp waarin je ook verdere informatie ontvangt over starttijd en locatie.

Geplaatst in Overige activiteiten