Paasvuur 2019

Paasvuur 2019

De marathon van 2018 zit nog vers in ons geheugen, wat was het een mooi weekend!

Wij hopen dat jullie het net zo gezellig, leuk, zwaar en uitdagend vonden als wij. En met deze gedachten zijn wij alweer druk bezig met het nieuwe paasvuur seizoen.

Dit jaar wordt het paasvuur gebouwd aan de Russendijk op het land van Menum. Vanaf zaterdag 12 januari verzamelen wij om 12:30 uur bij het clubhuis aan de Russendijk om de gehele middag hout te halen. De volgende zaterdagen erop zullen wij ons om 09:00 uur verzamelen om er vervolgens een gezellige dag van te maken. Iedereen die mee wil is van harte welkom. Mocht je vragen hebben kun je contact opnemen met Willian Beldman        à 06 – 118 183 40.

Snoeihout

Om weer zo’n gigantisch mooi paasvuur te kunnen bouwen hebben we maar één ding nodig… en dat is snoeihout. Onze nieuwste aanwinst Janniek Beltman alias “Paniek” komt ons team versterken en zal zich ontfermen over het fenomeen snoeihout. Mocht u snoeihout willen brengen, weet u waar we veel snoeihout vandaan kunnen halen of wilt u gewoon een gezellig telefoontje plegen, bel dan naar Janniek Beltman à 06 – 532 034 47.

Met vriendelijke groeten,

Het paasvuur comité

Willian Beldman

Ruben Klein Teeselink

Janniek Beltman

Jeroen Baltes

Jordi Scheperboer

 

Geplaatst in paasvuur nieuws