Paasvuur Beusberg 2018

De hekken hangen alweer aan de bielzen, en de piketjes zijn gepositioneerd. Dat betekend maar één ding…… Het paasvuur seizoen 2018 is geopend! Het is namelijk al mogelijk om hout te brengen, hiervoor kunt u contact op nemen met Jordi Scheperboer (06-14846928). Dit jaar zal het Paasvuur gebouwd worden op het land van de familie Pekkeriet aan de Fliermatenweg.

Misschien heeft u al enkele roddels te horen gekregen tijdens een bos wandeling op de Zuurberg, een bezoekje bij de Wippert of tijdens de wekelijkse work-out in de sportschool. Maar via deze weg willen wij u erop wijzen dat het waar is! Dit jaar wordt er weer een heuse 24-uur durige Poasvuur slep’n Marathon georganiseerd. Na 10 jaar lang alle sterke verhalen aan te hebben gehoord over de Marathon die in 2008 is georganiseerd, leek het ons wijs om deze traditie in ere te houden. Binnenkort ontvangt u hier meer informatie over.

Het is geen grap, Pasen valt dit jaar op 1 april. Dat betekend dat de Marathon wordt gehouden op 23 en 24 maart (zet deze datum dus maar alvast in uw agenda). Het belangrijkste ingrediënt voor zo’n mooie boake is hout. En om alle deelnemers tijdens zo’n Marathon aan het werk te houden is daar veel van nodig. Dus twijfel niet en snoei uw tuin of bos deze winter, zodat het komend voorjaar er weer glad bij ligt.

Aangezien onze handen weer smachten naar hout, en onze vrouwen niet kunnen wachten tot dat we weer hele Zaterdagen van huis zijn, willen wij 16 december beginnen met hout halen. Deze Zaterdagen zullen we iedere ochtend om 9:00 inluiden bij het Paasvuur land aan de hand van zeer sterke verhalen. Iedereen is welkom! Vele handen maken immers licht werk. Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Willian Beldman (06-11818340).

Tot dan!

Het Paasvuur bestuur,

Willian, Ruben, Jordi, Jeroen&Jeroen.

Geplaatst in paasvuur nieuws