Reacties

Complimenten

Bij deze de complimenten aan de IBK die wederom een geweldig voetbaltoernooi hebben georganiseerd, waarbij sportiviteit en gezelligheid een ideale mix vormden!

 

Een reactie op het Voorjaarsfeest

Wij zijn Peter en Nel Dingenouts uit Vlaardingen die afgelopen weekeinde een weekeinde in AC Hotel Holten waren en op onze wandeling door het prachtige gebied achter het hotel een man tegen kwamen waarmee wij aan de praat raakte.
Hij nodigde ons uit om mee te gaan naar de revue die s’avonds in de feesttent op een weiland gehouden zou worden. Wij hebben daar gehoor aan gegeven en we hebben daar echt van genoten. Vooral die ode aan de houten schoenen was prachtig. Want dat lijkt ons nog niet zo makkelijk om zo iets in groepsverband en met een zekere harmonie ten tonele te brengen. En dan de dames Truus en Trui, wij zijn benieuwd wat ze met de gewonnen prijs van het kraslot hebben gedaan. Hopelijk hebben ze dat verliefd stelletje op een of andere manier ook nog wat toegeschoven. Kortom we hebben de avond van ons leven gehad in een zeer ongedwongen sfeer. Zaterdagmiddag hoorde wij dat er zeskamp zou zijn en zijn toen weer gaan kijken. Vooral het riekgooien vonden wij leuk. Dat kennen wij hier in de omgeving van Vlaardingen niet. Wij rollen hier met haringtonnen. Wij zijn blij dat we een mooi stuk cultuur hebben mogen meemaken in de streek van Nederland waar wij graag komen. Wij logeren regelmatig in AC Holten en hopen nog eens te gast van u buurtvereniging te mogen zijn.

p.s
Wij willen de meneer die ons uitnodigde een ansichtkaart sturen, maar we weten zijn adres niet. Kan u dat ons verschaffen? Hij woont vlak achter AC Hotel Holten, Vanuit het hotel loop je een klapdeur door en dan de eerste boerderij aan de rechterkant met een levensgrote waakhond achter kippengaas. Als je langs de boerderij loopt en je bent niet op de hond voorbereid en hij begint te blaffen gaan je haren recht overeind staan van de schrik. Maar zijn baas vinden we erg sympathiek. Als u weet wie wij bedoelen zouden wij graag zijn adres willen weten.

Wij houden zeker de website van de buurtvereniging in de gaten en als er iets leuks te doen is komen wij zeker weer kijken als het mag.

Groeten en veel succes met de buurtvereniging.

Peter en Nel Dingenouts