Terugblik voorjaarsfeest 2018

Voorjaarsfeest weekend Beuseberg 15 16 en 17 juni.

Nieuwe ideeën, nieuwe locatie maar al 24 jaar lang een gezellig feest dat niemand wilt missen.

Op vrijdag avond 15 juni begon het feest met de revue avond. Rond 19:00 begon de tent al goed vol te lopen en maakte de acts zich klaar om er een mooie show van te maken. Iedereen kon weer op een hilarische manier genieten van de gebeurtenissen in de Beuseberg van afgelopen jaar.

Verschillende acts en dansgroepen stonden op het toneel om er een geslaagde avond van te maken.

Ook dit jaar was er weer een mysterie guest. Mauricio Schoolen zat verstopt onder het gewaad.

In de pauze werden er veel lootjes verkocht want iedereen wou graag kans maken op één van de vele cadeaus. De 3 hoofdprijzen: een hangbord gemaakt door Ellen Groteboer en 2x vleesbonnen ter waarde van 25,- van Familie Schutte werden gewonnen door Dine Groteboer, Arjan Vasters en Frank ten Have.

Na de revue werd er nog flink gefeest m.m.v dj Ferdy van Keulen.

Op zaterdag 16 juni begon om 14:00 het sportieve gedeelte van het feest weekend. Beuseberg in beweging had een sportieve en gezellige spelmiddag georga

niseerd voor jong en oud. Er werd fanatiek gestreden voor elke punt om een mooie beker te kunnen winnen.

Vanaf 16:00 zorgen Roy en Ties voor een gezellige sfeer zodat iedereen weer onder het genot van een muziekje en een drankje even konden uitrusten om vervolgens savonds weer bij het feest in de tent aanwezig te kunnen zijn.

Tijdens de feest avond waren sommige Beusebergers nog niet helemaal uit gespeeld en werd er fanatiek gebruik gemaakt van de voetbaltafel, bier-pong, het spijker slaan en darten.De band Free Willy zorgde er uiteindelijk voor dat het helemaal een knal feest werd en ook de dj zorgde ervoor dat voetjes van de vloer gingen.

De zondag was voor velen nog een verrassing niet iedereen wist wat ze er van konden verwachten maar de opkomst was geweldig. We hadden ongeveer 160 personen die zich hadden op gegeven voor de zondagmorgen Brunch. Nadat iedereen even lekker bij gekletst had zorgde de band FreeLine met hun tiroler muziek voor een gezellige sfeer en dat iedereen weer goed wakker werd. In de pauze werd er veel gelachen met de anekdotes van Broer Pekkeriet (of heet hij nou Albert? 😉)

Aansluitend op de brunch hadden we dit jaar het vogelschieten. Om 14:00 werd het eerste schot gelost door de schutterskoning van 2017 Johan Vasters. In totaal hadden we 76 deelnemers bij het vogelschieten en 21 jonge deelnemers bij het boogschieten.

Na 17 schoten kreeg Martin Aanstoot (de Grieze) het voor elkaar om de Kop er af te schieten. Daarna was het Jan Coster die na 43 schoten de Linker vleugel er af schoot. Na 70 schoten kreeg Wim Jansen (Evertjes) het voor elkaar om de Rechter vleugel er af te schieten. En na 122 schoten schoot Willeke Coster de staart eraf. Na 271 schoten was het bekend wie de schutterskoning van 2018 is geworden. Jan Coster kreeg het ook voor elkaar om de romp er af te schieten. Dus hij is nu de echte schutterskoning van de Beuseberg 2018. De pechvogel was Dedy Pekkeriet zij was na Jan Coster aan de beurt om te schieten maar kreeg daar de kans niet meer voor.

Wij gaan nu genieten van de komende zomervakantie, om in september weer een start te maken voor het programma van volgend jaar. Suggesties of ideeën hiervoor kunt U mailen naar vjf@beuseberg.nl of via de FB pagina van het voorjaarsfeest.  Tot volgend jaar!!!

 

Foto’s zijn te vinden op www.fototeamholten.nl.

Geplaatst in Voorjaarsfeest