Toneel 2019

Kaart wordt geladen...

Datum en tijd
Datum(s) - 09/02/2019
19:30

Locatie
de wippert

Op vrijdag 8, zaterdag 9, vrijdag 15 en zaterdag

16 februari 2018 wordt er een toneelstuk voor u opgevoerd door leden van onze buurtvereniging:

 “Allemaal gezichtsbedrog”

Auteur: Edward Bastiaansen

 

Beknopte omschrijving van het verhaal:

“Piet, een 45-jarige vrijgezelle duivenmelker, woont nog bij zijn moeder Henriëtte. Zij is een verwarde, oudere dame die zich bedient van spreuken uit de bijbel. Buurman Henk, een rokkenjager, probeert Piet ‘aan de vrouw’ te helpen. Niet in de laatste plaats omdat Henk een leuke buurvrouw wel ziet zitten. De opzet slaagt en voordat Piet het weet, trekt een jonge aantrekkelijke dame, genaamd Viola, bij hem en zijn moeder in. Dit natuurlijk tot grote vreugde van Henk, maar tot ergernis van zijn vrouw Annie die overigens ook niet zo onschuldig blijkt te zijn als ze zich voordoet. Viola blijkt echter een duister verleden met zich mee te dragen. Daarnaast komt er opeens elke dag een rechercheur over de vloer om onderzoek te verrichten naar de zogenaamde ‘verhuisdoosmoorden’.

Gelukkig heeft één iemand in de gaten dat iedereen zich anders voordoet dan wie ze in werkelijkheid zijn en dat niets is wat het lijkt in deze komedie met een crimineel randje!

Kortom, het is allemaal gezichtsbedrog!”

Kortom, een leuk stuk voor een heerlijke avond ontspanning waarvoor u hierbij wordt uitgenodigd. U wordt ontvangen met een lekker kopje koffie en natuurlijk is er ook weer de jaarlijkse verloting met geweldige prijzen.

Locatie:          Café De Wippert

Adres:            Wippert 6, Kring van Dorth

Aanvang:       20.00 uur

Zaal open:     vanaf 19.30 uur

Kaarten zijn vanaf 14 januari 2019 te bestellen bij Anja Kettelarij, Beusebergerweg 39 te Holten, telefoonnummer: 06-27084923. Tevens zijn de kaarten te bestellen via de website www.beuseberg.nl.  Wilt u al een dag eerder de toneelkaarten in huis halen? Kom dan naar de nieuwjaarsreceptie bij de Poppe, daar start de kaartverkoop!

De kaartjes kosten € 5,00 voor leden en € 7,50 voor niet leden inclusief een kopje koffie of thee, te voldoen bij het afhalen van de kaarten bij Anja Kettelarij of aan de kassa op de avond zelf. Kinderen tot 16 jaar hebben gratis toegang maar moeten wel een kaartje reserveren.f.

We zien u graag op 8, 9, 15 en 16 februari 2019 in Café De Wippert!

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Geplaatst in