Toneel 2020

Kaart wordt geladen...

Datum en tijd
Datum(s) - 07/03/2020
20:00 - 23:30

Locatie
de wippert

Op vrijdag 6, zaterdag 7, vrijdag 13 en zaterdag 14 maart 2020 wordt er een toneelstuk voor u opgevoerd door leden van onze buurtvereniging:
“Drie kriminele zusters”
In dit toneelstuk wordt u mee (terug) genomen naar eind jaren ’80 van de vorige eeuw. U weet wel; toen de sigaretten op tafel stonden, menigeen geld leende (en haalde) bij de Boerenleenbank, de vrouwen een citroentje met suiker dronken, Dynasty op de tv te zien was, kassier bij de bank nog ‘gewoon ’een beroep was, opa nog een ‘sjekkie’ draaide met zijn ‘mascotte rollbox’ en de politie de bank beveiligde…..
En al deze dagelijkse bezigheden worden verstoord door het plan van drie vrijgezelle zusters die verlangen naar rijkdom en horden kerels aan de deur. Als dat maar goed gaat!
Kortom, een leuk stuk voor een heerlijke avond ontspanning waarvoor u hierbij wordt uitgenodigd. U wordt ontvangen met een lekker kopje koffie of thee en natuurlijk is er ook wee de jaarlijkse verloting met geweldige prijzen.

Locatie: Cafe De Wippert
Adres: Wippert 6, kring van Dorth
Aanvang: 20.00 uur
Zaal open: vanaf 19.30 uur
De kaarten zijn vanaf 12 januari 2019 te bestellen bij Anja Kettelarij, Beusebergerweg 39 te Holten, telefoonnummer 06-27084923. Tevens zijn de kaarten te bestellen via de website www.beuseberg.nl.
Kaarten kosten voor leden € 5,00 en voor niet-leden € 7,50 inclusief een kopje koffie of thee, te voldoen bij het afhalen van de kaarten bij Anja Kettelarij of aan de kassa op de avond zelf. Voor de jeugd tot 16 jaar is de toegang gratis, voor hen dient echter wel een kaartje gereserveerd/gehaald te worden.

Aanmelden

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.

Geplaatst in Online kaartverkoop Toneel