kaartverkoop toneel

-DE KAARTVERKOOP IS GESTART!-

Op 16, 17, 23 en 24 februari 2018 staat de toneelgroep van de Buurtvereniging Beuseberg op de planken met het toneelstuk: ‘Verkeerde hulp op de eerste hulp’. Het stuk is geschreven door Henk Roede.

“Het komische stuk speelt zicht af in de wachtruimte van een regionaal ziekenhuis. Dokter Hogebaum is een oude dokter die nogal vergeetachtig en verstrooid is. Hij gaat er mee stoppen, maar moet eerst nog even zijn opvolger inwerken. Hij ziet Joop van het uitzendbureau per ongeluk aan als zijn opvolger terwijl Joop langs komt voor schoonmaakwerkzaamheden. Dit leidt tot bizarre situaties! Joop denkt al snel dat hij is ingehuurd als dokter en vindt dat eigenlijk wel interessant. Maar waar is de echte nieuwe dokter en wat voor bezoekers komen er verder allemaal wel niet langs in het ziekenhuis? Zo is er Nella die werkelijk alle kwaaltjes schijnt te hebben die er bestaan. Rebecca komt eerder in het ziekenhuis om een goede partij te schaken dan dat ze daadwerkelijk iets mankeert. Roel komt langs met zijn zere duim maar is dat de enige reden waarom hij langs komt? Het ziekenhuis beschikt over het kordate hoofd van de verpleging Joke en verpleegkundige Annie, maar kunnen zij de boel nog redden?”

De uitvoeringen beginnen om 20.00 uur (zaal open: 19.30 uur) en worden gespeeld in Café De Wippert, Wippert 6 te Kring van Dorth.

Kaarten zijn te bestellen bij Anja Kettelarij, Beusebergerweg 39 te Holten, telefoonnummer: 06-27084923. Tevens zijn de kaarten te bestellen via de mail: toneel@beuseberg.nl en via de website op de onderstaande links:

16 februari

17 februari

23 februari 

24 februari

ook via de website bestelde kaarten moeten worden opgehaald bij Anja Kettelarij

Voor leden van Buurtvereniging Beuseberg zijn de kaarten gratis. Voor niet-leden kost een kaartje € 7,00, inclusief een kopje koffie of thee.

We zien u graag op 16, 17, 23 en 24 februari 2018 in Café De Wippert!

 

 

Geplaatst in Toneel