Uitslag biljartseizoen 2018-2019

Biljarten

Dinsdagavond 4 juni was alweer de traditionele afsluiting van het biljartseizoen 2018-2019.

Al sinds 2002 strijden een hechte groep Beuseberger heren in een gemoedelijke sfeer om de biljarttrofee. De eerste partij vindt steevast plaats op de eerste dinsdag in september en daarna elke eerste dinsdag van de maand. Er wordt soms goed, soms slecht maar altijd sportief gespeeld om de punten.

Het is sinds 2008 een goede gewoonte geworden dan halverwege de avond de dames van de biljartheren aanschuiven om hun mannen aan te  moedigen om nog een paar laatste punten te pakken. Ook (enkele leden van) het bestuur schuiven gezellig aan.

Na het laatste potje wordt zoals altijd door Jan Remmelt Schoemaker de punten geteld en de eindstand berekend. Dat dit een serieuze aangelegenheid is, is te zien op de foto.

En dan mag de voorzitter van de BV Anton Klein Twennaar de uitslag bekendmaken en de trofee overhandigen. Dit jaar is dat extra leuk omdat de winnaar van dit seizoen niet alleen nog nooit eerder als eerste geëindigd is, maar ook nog eens de senior van de groep is.

Er klink dan ook een luid applaus voor de winnaar: Jan Ulfman.

Jan, ook vanaf hier nogmaals van harte gefeliciteerd.

Ondertussen pakken donkere wolken zich samen en wordt veelvuldig buienradar geraadpleegd: houden we het nog droog tot we thuis zijn?  En hoewel het nog erg gezellig is, staat toch iedereen op om nog voor de bui thuis te zijn. Helaas dat gaat niet lukken! Bijna thuis barst het los, niet alleen van binnen maar nu ook van buiten nat.

De Uitslag

Naam gemiddelde
Jan Ulfman 3.4
Wim Kettelarij 3.7
Henk Pekkeriet 3.8
Jan Haan 4.0
Wim Paalman 4.1
Jan Markvoort 4.3
Jan Remmelt Schoemaker 5.0
Gerrit Schoolen 5.2

 

Anja Kettelarij

Geplaatst in Biljarten